Kategórie
 
 
 
 
 

Obklopte sa príjemnými vecami, s ktorými sa cítite dobre

Domácnosť je miestom, v ktorom trávime veľkú časť svojho života, v ktorom sa chceme cítiť príjemne, bezpečne a  najmä pohodlne. V dnešnom uponáhľanom svete ľudia túžia vytvoriť si pokojný priestor pre relax, kde môžu zo seba striasť negatívne vplyvy našej doby. Je dôležité mať domácnosť obklopenú vecami, ktoré v nás vyvolajú pocit šťastia a harmóniu. Na to aby sme to dosiahli, stačí niekedy veľmi málo.

Či chceme alebo nie, práve kancelária sa postupne stáva miestom, kde trávime väčšinu svojho času. A keďže nik z nás nechce pracovať v prostredí, ktoré sa mu nepáči, je možné si ho spríjemniť. Premeňte strohé pracovné prostredie pôsobiace prísnym a chladným dojmom na ,,pohodlnú obývačku" podľa svojho vkusu.

Náš e-shop vám ponúka moderné riešenia v podobe bytových doplnkov sledované najnovšími módnymi trendmi ako sú komody, skrinky, kancelárske kreslá a stoličky, kancelárske stoly, osvetlenie, doplnky do predsiene, zrkadlá, police na stenu a mnohé iné.

S našimi bytovými doplnkami a nábytkom dokážete rozžiariť svoju domácnosť či kanceláriu a vytvoriť prostredie, v ktorom sa budete cítiť jednoducho GUUT.

 

 

Ako spojiť tradičné a moderné štýly nábytku v domácnosti

Vytvorte si domov vo svojom vlastnom štýle. Máte doma kúsok nábytku, ktorého sa nechcete vzdať, lebo sa k nemu viaže príbeh, spomienka, týkajúca sa vás? Tak prečo ho nezačleniť do svojho bývania a vytvoriť tak jedinečné miesto obklopené tradíciou. Prípadne máte domácnosť zariadenú, len ju chcete oživiť niečím novým a vdýchnuť jej nový rozmer?

 

 

Ako zvoliť správne osvetlenie

Pre vytvorenie krásneho funkčného priestoru je osvetlenie veľmi dôležité. Pomáha definovať priestory a spája ľudí. Správne osvetlenie môže prispieť k zvýšeniu produktivity a môže nám tiež pomôcť cítiť sa  príjemne a uvoľnene.

 

 

Ako vytvoriť severský štýl bývania u vás

Severský dizajn, ako už názov napovedá, vznikol na severe Európy. Štýl čerpá veľkú inšpiráciu z prírody a je známy naturálnymi farbami a materiálmi. Je pomerne praktický, má funkčnosť a estetiku, vďaka čomu je ideálny pre každý dom či byt. Mnohí tento dizajn označujú ako nadčasový.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia