Kategórie
 
 
 
 
 

Guut Záhradná sedacia súprava Salvador čierna 200148

Kód produktu:0207-21-34
Výrobca: Guut 0207
Záhradná sedacia súprava Salvador čierna 200148vonkajšie posedenie pre 4 osobyPohovka: 112 × 60 × 85Kreslo: 65 × 60 × 85Stôl: 90 × 45 × 432001541 × stôľ1 × lavica2 × stoličky
Dodacia lehota
Dodacia lehota: momentálne nedostupné
269,00 € Vaša cena: 269,00 €

Polyratanová sedacia súprava "Salvador" - vonkajšie posedenie pre 4 osoby


Vytvorte si na záhrade útulné útočisko - so sedacou súpravou „Salvador“ z polyratanu (čierna) so smotanovo bielymi poťahmi od ArtLife. Prirodzene teplý ratanový vzhľad premení balkón, verandu, bazén alebo záhradu na stredomorský relaxačný raj. Sedacia súprava zároveň ponúka dostatok pohodlia. Odreagujte sa z vyčerpávajúceho každodenného života a užívajte si príjemné hodiny vonku.

Ideálna kompaktná kombinácia s dvojsedačkou, dvomi kreslami a stolom s odkladacím priestorom. 


Využite pekné počasie a relaxujte na sedacej súprave s rozmermi 112 × 60 cm a na dvoch pohodlných kreslách so silnými lakťovými opierkami. Elastický polyratanový úplet ponúka optimálnu oporu. 5 cm hrubé sedáky a operadlá poskytujú jedinečný zážitok z mäkkého sedenia. Cítite sa ako doma a nechcete vstávať znova. Pohodlná výška sedadla uľahčuje vstávanie zo sedenia. Na stôl 90 × 45 cm môžete bezpečne umiestniť osviežujúce studené nápoje a sladké dobroty. Stolová doska vyrobená z bezpečnostného skla s hrúbkou 5 mm. Ľahko sa čistí. Svoje obľúbené čítanie, podložky na stôl a ďalšie užitočné veci uchovávajte v úložnom priestore pod doskou stola. Štýlové, krémovo biele vankúše vhodne dopĺňajú túto záhradnú zostavu. Umývateľné polyesterové poťahy vytvárajú veľký kontrast k čiernemu polyratanu a v prípade potreby sa dajú rýchlo odstrániť.

Materiál pre záhradný nábytok vyrobený z polyratanu


Polyratan je v záhradnom nábytku veľmi trendy.  Umelé pletivo vyrobené z polyetylénu je vodeodolné, odolné voči poveternostným vplyvom a extrémne odolné voči UV žiareniu. Častá vlhkosť, hlboké teploty mrazu, extrémne teplo a intenzívne UV žiarenie materiál neobťažujú. Prámik je úplne odolný proti roztrhnutiu, zostáva rozmerovo stabilný a vydrží aj väčšiu záťaž.

Stabilný rám 
Rám vyrobený z ocele s viacerými výstuhami zaručuje, že sedacia skupina si zachová potrebnú stabilitu. Vďaka práškovému nanášaniu je oceľový rám odolný voči korózii, poškriabaniu a nárazom.

Ľahko čistiteľné sedenie

Nečistoty ako prach, škvrny od vody alebo vtáčí trus sa dajú ľahko utrieť navlhčenou utierkou a prírodnou mydlovou vodou. Nepotrebujete drahé špeciálne čistiace prostriedky. Okrem toho nie sú potrebné žiadne časovo náročné údržbárske opatrenia, ako je maľovanie, prípadne impregnácia.  

Vlastnosti produktu:
✔ Polyratanová sedacia súprava pre 4 osoby
✔ ideálne pre záhradu, terasu, balkón alebo zimnú záhradu
✔ nadčasovo moderný vzhľad
✔ stabilný rám vyrobený z ocele
✔ odolný voči vode, poveternostným vplyvom a UV žiareniu
✔ hrubé sedadlá a operadlá
✔ Ľahko sa čistí, poťahy sa dajú prať pri 30 stupňoch
špecifikácie:
materiál:
Prámik: poly ratanové vlákna
Základňa: oceľ
Doska stola: sklo
Poťahy: pena, polyester
farba:
Prámik: čierny
Doska stola: číra
Vankúše: krémová biela
Rozmery (približné informácie v cm):
Pohovka: 112 × 60 × 85
Kreslo: 65 × 60 × 85
Stôl: 90 × 45 × 43
Hrúbka vankúša sedadla: 5
Hrubá sklenená platňa: 0,5
Rozsah dodávky:
1 × stôl so sklenenou doskou
1 × pohovka
2 × kreslá
1 × vankúš na sedenie
2 × vankúše na kreslá
1 × vankúš na pohovku
2 × vankúše na operadlá kresiel
1 × montážny návod
Konštrukcia a montáž:
Záhradný nábytok z polyratanu posielame ako montážnu súpravu pre vlastnú montáž, teda v demonte. Odporúčame vám, aby nábytok z polyratanu montovali najmenej na 2 osoby. Pri montáži používajte pokyny uvedené v rozsahu dodávky. Postupujte podľa pokynov a noste vhodný ochranný odev. Používajte výlučne certifikované náradie od špecializovaných predajcov.

Popis produktu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia